NyhederOm osHunnerHannerVi mindesGæstebog

 


Vi mindes

 

Navn:DK Kamikaze's Ganesha
Født:  5/11-2003
Farve:  Sort. (MCO n)
Mor:DK Sarafina's Mandalay (MCO ns)
Far:    DK Kamikaze's Beloki Boy (MCO n)
Død:  13/6-2005 

Vi købte hende hos Kamikaze opdrættet v/ Brita Rodam d. 08.02.2004. Hende vil vi gerne sige mange tak til, for at vi måtte købe hende.
Jeg har sjældent set en Maine Coon, med sådan en flot hale. Hun var generelt en smuk og dejlig kat.
Vi mistede hende med stor sorg den skæbnesvangre dag. d. 13. juni 2005 kl. 22
Hun havde hele dagen, været lige så dejlig og kælen, som hun plejede. Men lige pludselig, lagde hun bare på siden og havde krampeanfald. Troede vi. Vi tog til dyrlæge med det samme, Men der var det for sent. Vi fik hende opduceret. Hun var død ved at hendes livmoder havde snoet sig, og derved lukket for blodet. Det kunne være sket ved at Ganesha var hoppet op eller ned fra noget højt. Eks. en vindueskarm eller bord. Det er ikke ofte dette sker, men for det meste noget der sker hos store hunde, heste osv. Dyrlægen sagde Ganesha ikke havde mærket noget. Ganesha er meget savnet, og vi kan da også stadig komme til at græde over hende. Særlig på udstillinger, hvor der er andre sorte MCO. Det er hårdt.

Hun vil altid have en stor plads i vores hjerter, og vi vil aldrig glemme hende. Derfor har vi valgt at beholde to af hendes killinger.
Carlos Banditos & Chanel no 5. De er fra den eneste kuld hun nåede at få. Ud over de to vi selv beholdte fik hun også Chivas Regal. Han bor i Sæby (Nordjylland)
Chanel er hendes moder op af dage. på nær farven. Så noget af Ganesha har vi da.
Når engang Brita Rodam får killinger igen af samme kombination som Ganesha, skal vi have en lille ny SORT måske sort smoke. Det ser vi frem til, med længsel.
Vi har haft hende med på fire udstillinger hvor hun har fået 3 Ex2 og 1 cac. Hun var ufattelig kælen og legesyg. Hun legede med alt og alle. Det var bare dejligt.

Tulle havde taget hende til sig, som sin egen. De andre katte var også meget glade for hende, og kunne da også godt finde på at tage nogle ordentlige tag fat ture, med hende. Hun elskede at sidde foran computer skærmen, når man sad ved den. Og køkkenvasken var også sjov at sidde i, selv når hanen dryppede. Det elskede hun. Så drak hun af hanen, og plaskede i vandet, så hele køkkenbordet sejlede.
Hun kunnne også godt lide at sidde på Palles skuldre, samt fange efter alt der bevæger sig under dynen, når man er gået i seng.
Hun var Mors lille brokkerøv. For hun snakkede meget. Og det var bare så kær. Hun var også vores borddame. Hun sad altid med til bords. (På hendes egen stol) Og blev siddende til der blev taget af bordet. Det var dejligt. Bla. juleaften 2004 skulle vi sidde 13 pers. til bords. Og da jeg er meget overtroisk, ville jeg ikke det. Derfor dækkede jeg også op til Ganesha.

 Pawpeds.com

 

__________________________________________________________________________________________________________

 


Navn: DK Fuglsang's Sandra Bullock
Født:15/10-2002
Farve:Blå blotched tabby (MCO a 22)
Mor:DK Sarafina's Shannandoah (MCO n 09 22)
Far:    EC DK Udklitten's Karate Kid of Kiri (MCO ny 11)
Død:7/4-2006

 

Sandra købte vi i 2002. Hun var en meget speciel lille MCO. Noget sky, men når det tog hende var hun ekstrem kælen.  Hun var en kanon god mor, for når hun lige havde født, var det kun Palle der måtte rører dem. Vi har haft hende med på flere udstillinger.

D. 7. April 2006 døde hun hos dyrlægen. Hun havde været indlagt i en lille uge, men de kunne ikke gøre noget for hende. Det var hendes nyrer der svigtede.
Vi vil savne hende meget.

 Pawpeds.com

__________________________________________________________________________________________________________

DK Supernova's Aslan
Født: 13/7 2001
Farve: Rød blotched tabby med hvid(MCO d 09 22)
Mor: DK Bosserne's Puzzy (MCO fs 09 22)
Far: DK Kærgaarden's Lee Haley (MCO a 22)
Vægt: 7 Kg .
Død:              3/9-09 af Autoimmun hæmolytisk anæmi.
 Aslan var vores første MCO . Han blev "Dagens dejligste han" til hobbyudstillingen "Mis Skive 2003"
Nu er typen jo i mellemtiden blevet mere ekstrem. Så han gik for at være "den gamle" type.

Han blev kastreret pga. han var begyndt med at strinte, og så at han ikke kunne bruges til nogle af vores daværende hunkatte.

Aslan var lidt for sig. Han havde den bedste temperament man kunne tænke sig. Derudover var han ekstrem kælen. Han skulle helst have selskab hele tiden, og var svær at slippe for. Nogle gange var det lidt for meget. Men vi vil alle komme til at savne ham ekstrem meget. For han var bare så dejlig. Har aldrig oplevet ham sur, gik hellere sin vej, hvis nogle af de andre ville slå. Han var også den eneste af alle vores katte der virkelig elskede at blive børstet. Det nød han virkelig. Og var lidt jaloux når det var en af de andre der blev børstet.

Han har aldrig været syg, og det har hans søster Tulle heller ikke. Men D. 2/9-09 blev han pludselig sløj. Derfor tog vi til dyrlæge med ham, hvor hun med det samme kunne konstaterer han led af svær Anæmi = blodmangel. Hun testede ham derfor bla. for Aids, Leukæmi og hæmobartonella, men de var alle negative. Dun beholdte ham et lille døgn, hvor han var under forskellige behandlinger og test. Men han fik det bare dårligere. Derfor måtte jeg tage den svære beslutning d. 3/9-09  Det viste sig han havde AIHA i den primære form. Som betyder at antistofferne dræber de raske røde blodlegemer. Hvorfor ved man ikke med sikkerhed. Det er ikke smitsomt eller arveligt, og det er en meget sjælden lidelse.

 

ShowGalleriStamtavle
Navn: DK Supernova's Tulle
Født:13/7 2001
Farve: Blå creme silver blotched tabby (MCO gs 22)
Mor:DK Bosserne's Puzzy (MCO fs 09 22)
Far:DK Kærgaarden's Lee Haley (MCO a 22)
Vægt:7,05 Kg. 
HCM:17/8-2006 MYPBC genet viste N/N homozygous free
HCM:11/9-2007 Scanningen viste normal
HD:14/8-2007 Røntgenbillederne viste normale hofter
Hun havdeet dejligt temperament. Hun havde været til parring to forskellige steder. De mennesker hun har været hos, sagde at det ikke var til at mærke på hende, at hun ikke var hjemme, for hun følte sig hjemme, lige meget hvor hun var, og hun var en meget dejlig kat. Det var meget dejligt at høre. Hun havde da heldigvis heller ikke noget imod at køre bil, bare transportkassen står åben, så hun kunne gå, som det passer hende. Hun var som sagt, meget kælen, selv over for fremmede.

Man skulle bare ikke kæle / røre hende på maven. For så advarede hun kun EN gang, ved at sige miau, derefter kom man til at bløde. Så det var lidt et problem at børste hende.

Hendes plads var ved "far" (Palle) Hun lå næsten altid hos ham. Men Jannik kunne også bruges.

Aslan og Tulle var fra samme kuld.

Hun havde haft 2 kuld. = A-kuldet og D-kuldet

Tror hun var blevet steril pga. overvægt. For hun hvde ikke været i løb de sidste 3-4 år. Men vi havde valgt ikke at få hende steriliseret, for så var vi bange for hun tog endnu mere på.

Hun blev aflivet i uge 10 2011 pga. hun var meget syg.

 

ShowGalleriStamtavle